Virheviesti

  • Notice: Undefined index: type funktiossa lightbox2_field_formatter_view() (rivi 1051 tiedostossa /home/vyra/public_html/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: image_style funktiossa lightbox2_field_formatter_view() (rivi 1052 tiedostossa /home/vyra/public_html/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).
  • Notice: Undefined index: lightbox_style funktiossa lightbox2_field_formatter_view() (rivi 1053 tiedostossa /home/vyra/public_html/sites/all/modules/lightbox2/lightbox2.module).

Etsi viherrakentaja

Viher- ja ympäristörakentajat – ammattilaiset palveluksessasi

Viher- ja ympäristörakentajat ry:n kuuluu noin 130 suomalaista yritystä, joiden toiminta on keskittynyt viher- ja ympäristörakentamiseen, kivirakentamiseen sekä viheralueiden hoitoon. Osalla jäsenyrityksistä toimintaan kuuluu myös pihasuunnittelu ja konsultointi. Yhdistyksen jäsenet ovat sitoutuneet viherrakentamisen laatu- ja ympäristöohjelmiin, osalla jäsenyrityksistä on säännöllisesti auditoitava laatujärjestelmä. Viher- ja ympäristörakentajat ry:n jäsenyritykset hoitavat myös yhteiskunnalliset velvoitteensa moitteettomasti.

Löydä viherrakentaja omalle pihallesi

Noin puolet Viher- ja ympäristörakentajat ry:n jäsenyrityksistä palvelee yritysten ja julkisyhteisöjen lisäksi myös yksityisasiakkaita ja osa on erikoistunut nimenomaan yksityispihojen suunnitteluun, rakentamiseen ja hoitoon - he toteuttavat sinunkin puutarhaunelmasi! 

Alla olevasta listasta näet lähelläsi yksityispihoja rakentavat, luotettavat ammattilaiset.

Klikkaamalla edelleen yrityksen nimeä löydät tarkemmat tiedot yrityksen tarjoamista palveluista sekä lisätietoja yrityksestä. Useimmilla sivuilla on myös kuvia yrityksen toteuttamista viherrakennustöistä yksityispihoilla.

HUOM! Lapin ja Ahvenanmaan osalta tutustu kaikki Viher- ja ympäristörakentajat ry:n jäsenyritykset kattavaan luetteloon alla olevasta linkistä.

Viher- ja ympäristörakentajat ry:n koko jäsenluettelo